Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и управителят на Enery Element Никола Газдов откриха

...
Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и управителят на Enery Element Никола Газдов откриха
Коментари Харесай

В Хасково откриха първия международен детски футболен турнир „EneryElement Cup“

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев и шефът на „ Enery Element Никола Газдов откриха първия интернационален детски футболен шампионат „ EneryElement Cup “. Близо 100 деца- футболисти от България, Сърбия и Румъния в продължение на три дни ще си оспорват наградата – първи притежател на купата „ Enery ElementCup “ Хасково 2022г. 

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев приветства с добре пристигнали дребните футболисти и техните треньори от едни от най-елитните футболни школи на Балканите. „ Идеята за този футболен празник породи в средата на лятото и се веселя, че за това малко време с г-н Газдовуспяхме да създадем организацията, тъй че през днешния ден да сме заедно на терена. Амбицията ни е да създадем шампионата обичаен и всяка година в Хасково да посрещаме бъдещите футболни звезди не единствено на България, само че и на Европа. Надявам се жителите на Хасково и гостите на града да се радваме на хубав футбол, почтена игра и дано най-хубавият победи “, сподели кметът на Хасково Станислав Дечев.  

„ Щастлив съм да ви поздравявам тук и съм надъхан да видя красиви футболни срещи. Вярвам, че в този момент ще покажете какво тъкмо са ви научили вашите треньори. Не съумях да стана футболист, само че от спорта научих доста. Спортът те прави по-силен човек “, с тези думи шефът на    „ Enery Element “ Никола Газдов се обърна към дребните футболисти. Той благодари на кмета на Хасково за това, че дружно провеждат Международния шампионат. „ Всяка последваща година този шампионат ще става все по-добър “, увери Никола Газдов. 

Осем тима с футболисти, родени през 2013 година,участват в първия интернационален турнир „ Enery ElementCup “ Хасково 2022г. В група А играят „ Бригада “- Димитровград с треньор Диан Димов, „ Рабона “ Белград, Сърбия, с треньор Никола Гърбич, „ Ботев “- Пловдив с треньор Александър Грънчарски и „ Болярчета “ – Велико Търново с треньор Николай Колев. В група Б са тимовете ОФК „ Хасково “ с треньор Емил Ангелов, „ Академия Хаджи “, Румъния, с треньор Катале Чардулеску, „ Левски “ София с треньор Християн Христов и „ Локомотив “ Пловдив с треньор Филип Костадинов.

Турнирът продължава да неделя. Срещите се играят на стадион „ Хасково “.  
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР